THE KOÇ SCHOOL

11. Suna Kıraç Liseler Arası Öykü Yarışması’nın Kazananları Belli Oldu

“Suna Kıraç Liseler Arası Öykü Yarışması” on birinci yılında. Yarışma gençlerin bağımsız düşünme, yazma ve yaratma süreçlerine katkıda bulunmayı, gençleri değerli sanatçı ve akademisyenlerle buluşturmayı ve edebiyat dünyasına yakınlaştırmayı amaçlıyor. Her yıl farklı temalarla düzenlenen yarışmada bu sene “ev” teması ele alındı. İstanbul geneli ve Koç Okulundan 171 öykünün katıldığı yarışmada 26 öykü kitaba girmeye değer bulundu. Birhan Keskin, Murat Uyurkulak, Handan İnci’den oluşan seçici kurulun değerlendirmesi sonucu dereceye giren öğrenciler, ödüllerini 25 Nisan 2018 günü Atakan Demirseren Salonu’nda yapılan törende aldı. Yarışmanın sonuçları şöyle:

İstanbul Geneli Birincisi: Su Doğa Karaca “Nakliyat” (Özel Amerikan Robert Lisesi)

İstanbul Geneli İkincisi: Açelya Kızgın “Mercimek Çorbası” (Özel Amerikan Robert Lisesi)

İstanbul Geneli Üçüncüsü: Halil İbrahim “Sarı Işıklar” (İstanbul Kadıköy Lisesi)

Koç Okulu Birincisi: Kayra Şener “Alabora”

Koç Okulu İkincisi: Zeynep Öykü Büyükbay “Kavga”

Koç Okulu Üçüncüsü: Elif Ertuğrul “Egzoz Kokusu”

Yarışmaya öyküleri ile katılan tüm öğrencileri kutluyor, yazma yolculuklarında başarı ve talih diliyoruz.