THE KOÇ SCHOOL

Koç Okulu-Ortaokul “Mustafa Koç Öykü ve Düşünce Yazısı Yazma Yarışması – 2018” Sonuçları

Mustafa KOÇ’u anmak ve onun hayatı boyunca benimsediği ve uyguladığı “alçak gönüllülük” değerine bir kez daha dikkat çekmek amacıyla İstanbul ili genelinde 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlediğimiz “Öykü Yazma Yarışması” ile okulumuzun 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlediğimiz “Düşünce Yazısı Yazma Yarışması” sonuçlanmıştır.

Sayın Mine SÖĞÜT, Sayın İshak REYNA ve Sayın B. Nihan EREN’den oluşan seçici kurul, değerlendirmesini şu şekilde yapmıştır:

ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI”nda:

Açı Ortaokulundan Doruk KAPROL, Özel Tuzla Cihan Eğitmen Ortaokulundan Gülce Tilbe EŞİKARA ve Irmak Ortaokulundan Ali NİKRAVAN

DÜŞÜNCE YAZISI YAZMA YARIŞMASI’nda:

Koç Ortaokulundan Aslı CİHANGİR, Melis SELEK ve Tuna TASALI

isimli öğrenciler ödül almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerin dereceleri, 14 Mayıs 2018 Pazartesi 11.30-12.30 arasında okulumuzdaki Mehmet YURDAL Çok Amaçlı Salonu’nda yapılacak ödül töreninde açıklanacaktır. Dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrenciler ile onların öğretmen ve velilerini ödül törenimize davet ediyoruz.

Öyküleri ve düşünce yazılarıyla yarışmamıza ilgi gösterip katılan öğrenciler ile onlara destek veren öğretmenlere, velilere ve seçici kurul üyelerine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Koç Okulu-Ortaokul

Türkçe Bölümü