THE KOÇ SCHOOL

Koç Okulu: 2019-2020 Ders Yılı 9. Sınıfa Diğer Okullardan Geçiş İçin Kayıt Bilgileri

VKV Koç Özel Lisesi
2019 – 2020 Ders Yılı 9. Sınıf Kayıt Bilgileri

2019 – 2020 ders yılı için okulumuz 9. sınıfına Türkçe ve TOEFL  sınavı sonucuna göre  açık kontenjan olması halinde; açık kontenjan kadar öğrenci alınacaktır. Açık kontenjan olması durumunda başvuru tarihleri duyurulacaktır.

2018 – 2019 ders yılında:

• LİSE HAZIRLIK sınıfında okumuş,
  • 9. sınıf öğrencisi olmaya hak kazanmış,
  • Derslerin başladığı günden kesildiği güne kadar geçen süre içerisinde disiplin cezası almamış olan,

veya

• Öğrenimini yurtdışında sürdürüp Türkiye’deki okulların 9. sınıfına devam edebileceğine dair DENKLİK BELGESİ alanlar
  1. sınıfa nakil için başvurabilir.

TÜRKÇE sınavı VKV Koç Özel Lisesi tarafından yapılır. Barajı aşmak için 100 puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir.

İNGİLİZCE için öğrencilerin TOEFL iBT sınavına girip istenen yeterliliği göstermesi gerekmektedir.  (IELTS/General, IELTS/Academic vb. diğer sınav sonuçları kesinlikle kabul edilmeyecektir.)

TOEFL iBT sınavından en az 65 puan almak gerekmektedir.

VKV Koç Özel Lisesi TOEFL iBT sınavının kayıt, düzenlenmesi ya da sonuçları ile ilgili hiçbir sorumluluk almamaktadır.

Sınav sonuçları en yüksek puandan en düşük  puana  doğru sıralanır. Açık kontenjan sayısı kadar  öğrenci kayıt hakkı kazanır.

Not: 10., 11. ve 12. sınıflara öğrenci alınmamaktadır.

İletişim: Öğrenci İşleri: 02165856200’dan 6216 / 6459