“Mustafa V. Koç Öykü ve Düşünce Yazısı Yazma Yarışması – 2019” Sonuçları

Sayın Mustafa V. KOÇ’u anmak, onun hayatı boyunca benimsediği ve uyguladığı değerlerden “merhamet”e bir kez daha dikkat çekmek amacıyla

• İstanbul ili genelinde 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlediğimiz “Öykü Yazma Yarışması” ile
  • Okulumuzun 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlediğimiz “Düşünce Yazısı Yazma Yarışması” sonuçlanmıştır.

Sayın Ayla ÇINAROĞLU, Sayın Feyza HEPÇİLİNGİRLER ve Sayın Hakan KARAKULLUKÇU’dan oluşan seçici kurul, değerlendirmesini şu şekilde yapmıştır:

“Öykü Yazma Yarışması”nda:

Evliya Çelebi Ortaokulundan Elif Gülden TOPÇU,

Terakki Vakfı Okulları Özel Şişli Terakki Tepeören Ortaokulundan Ayşe Duru KARADUMAN ve

Özel ALEV Ortaokulundan Defne Irmak TÜLÜMEN

“Düşünce Yazma Yarışması”nda:

Koç Özel Ortaokulundan Kuzey KANTARCIOĞLU, Eda ÖZDOĞAN ve Selin Kumru SAĞLAMER isimli öğrenciler ödül almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerin dereceleri, 30 Nisan 2019 Salı 11.30-12.30 arasında okulumuzdaki Mehmet Yurdal Çok Amaçlı Salonu’nda yapılacak ödül töreninde açıklanacaktır. Yarışmamıza katılan tüm öğrenciler ile onların öğretmenlerini ve velilerini, ödül törenimize davet ediyoruz.

Tüm katılımcılara, onların öğretmenlerine ve velilerine, seçici kurul üyelerine teşekkür ederiz.

Saygılarımızla…

Koç Okulu – Ortaokul