The Koç School

THE KOÇ SCHOOL

2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı 3. Sınıf ve 5. Sınıf Aday Öğrenci Seviye Tespit Sınavı

ÖNEMLİ GÜNCELLEME (11.06.2020)

VKV Koç Özel İlkokulu ve Ortaokulu 3. sınıf ve 5. sınıf geçiş sınavları ile ilgili iki önemli bilgilendirmeyi dikkatinize sunarız.

  • VKV Koç Özel İlkokulu ve Ortaokulu 3. sınıf ve 5. sınıf geçiş sınavlarına, Covid-19 salgını nedeniyle süresi içerinde başvuru yapamayan öğrenciler için, sınav ücreti yatırma ve başvuru ekranları bu bağlantıda bulunan Sınav Uygulama Duyurusu’ndaki tarihler arasında yeniden açılacaktır. Daha önce sınav ücretini yatıran ve başvurusunu yapan öğrenciler herhangi bir işlem yapmayacaktır. 
  • Daha önce Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen VKV Koç Özel İlkokulu ve Ortaokulu 3. sınıf ve 5. sınıf geçiş sınavları 5 Temmuz 2020, Pazar günü yapılacaktır. İlgili bilgilendirmeye bu bağlantıda bulunan Sınav Uygulama Duyurusu’ndan ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ GÜNCELLEME (15.05.2020)

VKV Koç Özel İlkokulu ve Ortaokulu 3. sınıf ve 5. sınıf geçiş sınavları, 31 Mayıs 2020, Pazar günü yapılamayacak olup, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınava giriş belgelerinin yayımlanması da ileri bir tarihe ertelenmiştir. En kısa zamanda sizlere güncel tarih duyurulacaktır.

ÖNEMLİ GÜNCELLEME (21.04.2020)

31.05.2020 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı VKV Koç Özel İlkokulu ve Ortaokulu 3. ve 5. sınıf Seviye Tespit Sınavı’nın kapsamı güncellenerek sınava dahil olan ve olmayan üniteler www.meb.gov.tr adresi, sınavlar başlığı altında yayımlanmıştır. Güncellenen kapsama bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

SINAV DUYURUSU

Koç Okulu, 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı 3. Sınıf ve 5. Sınıf Aday Öğrenci Seviye Tespit Sınavı başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgiye bu bağlantıda bulunan kılavuzdan ulaşabilirsiniz.

Kılavuzu dikkatle incelemenizi ve yönergeleri uygulamanızı önemle rica ederiz.

NotSınav başvurusunun tüm adımlarının titizlikle takip edilmesi ve tamamlanması gerekmektedir. Sınav başvurusunun tamamlanması için sınav ücretinin yatırılmış olması yeterli değildir. Velisi tarafından sadece sınav ücreti yatırılıp www.meb.gov.tr internet adresinden başvurusu tamamlanmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.