THE KOÇ SCHOOL

İstanbul Yarı Maratonu’nda İyilik Peşinde Koşmak İster Misiniz?

Koç Okulu olarak farklı alanlarda insan hayatını iyileştirmeyi hedefleyen her türlü çabayı değerli buluyor, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı sağlayarak ihtiyacı olan kişilere ulaşmak için var gücüyle çalışan sivil toplum kuruluşlarına destek vermek ve  elimizden geleni yapmak istiyoruz.

Bu sebeple,  farklı alanlarda çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarının İstanbul Yarı Maratonu* kapsamında yürüttükleri kampanyaları sizlerle paylaşmak isteriz.

*Yarı Maraton ile ilgili bilgilere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Türk Eğitim Vakfı (TEV)

TEV, bu sene 27-28 Mart tarihlerinde sanal olarak gerçekleşecek olan İstanbul Yarı Maratonu’nda adımlarını “Kendine Yeten, Geleceğe Yetişen Kızlar” için atacak. Geçtiğimiz sene benzer yardım kampanyaları ile üniversite öğrencilerinin birer yıllık eğitim masraflarını karşılayan TEV, bu sene de kız öğrencilerin geleceğini aydınlatmak adına sanal yarı maratona sizleri davet ediyor. Maratonda TEV adına koşmak ve kampanyaya katkıda bulunmak isterseniz, proje temsilcisi öğrencimiz Naz’a aşağıdaki mail adresinden ulaşarak kayıt olabilirsiniz. Unutmayın, son kayıt tarihi 1 Mart Pazartesi.

Kayıt olmak için: naze2024_1@stu.koc.k12.tr

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV)

27-28 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan İstanbul Yarı Maratonu’nda adımlarını KEDV adına atmak isteyenler kadınların yoksullukla mücadele edebilmesi için destek vermiş olacaklar. Toplanacak her bağış ile kadınların işletmelerinde üretime devam edebilmesi için eğitim ve teçhizat desteği verilecek. Aşağıdaki ilk bağlantı üzerinden yardım kampanyası hakkında bilgi alabilir, ikinci bağlantı üzerinden form doldurarak KEDV koşucusu olabilirsiniz. Diğer bilgileriniz ile beraber “Kurum” kısmında “Koç Okulu”nu işaretlemeniz yeterli olacaktır. Unutmayın , son kayıt tarihi 26 Şubat Cuma.

Bilgi: https://www.kedv.org.tr/yardimseverlik-kosusu-yapin

Kayıt: https://fonzip.com/kedv/form/kedv-kosucusu-olun

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA)

Tema Vakfı, çocuklara yönelik bir doğa eğitimi ve ağaçlandırma projesi olan “Ağaç Kardeşliği” için kaynak yaratmak amacıyla 27-28 Mart’taki sanal maratonda desteklerinizi bekliyor. Koşuya TEMA Vakfı adına kayıt olmak için aşağıdaki iletişim kanallarından mail adresinden ilgili kişilere kendilerine ulaşabilirsiniz.

Bilgi: adimadim@tema.org.tr

Başak Şahiner / 0212 291 90 90- 1181

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)

Kanserli hastaları kucaklamak ve hayatlarına dokunmak için LÖSEV yardım koşularına katılabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan LÖSEV’in yardım koşuları hakkında bilgi alabilir, kayıt sürecinizi başlatabilirsiniz.

Bilgi: www.losev.org.tr/ozelgun/KosarAdim/Index

Sorularınız için: kosaradim@losev.org.tr

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV)

AÇEV, 4 Nisan’da gerçekleşecek İstanbul Yarı Maratonu’nda, ihtiyaç sahibi haneleri çocuk kitaplarıyla buluşturmak ve  “Okuyan Bir Gelecek” projesini desteklemek için koşuyor. Çocuklara erken yaşlardan itibaren kitap okumanın önemi konusunda toplumda farkındalık yaratmayı hedefleyen bir proje olan Okuyan Bir Gelecek”, destekleriniz sayesinde kitaplara erişimi olmayan çocukların evlerine kitap setleri ulaştırmayı ve binlerce çocuğu da kitaplarla buluşturmayı hedefliyor. Maratonda AÇEV koşucusu olmak için ayrıntılı bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.