D.E.S.T.E.K 2.0

Koç Okulu öğretmenlerinin Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan öğretmen ve öğretmen adaylarıyla gönüllü olarak bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları bir platform olan D.E.S.T.E.K Projesi’nin ikinci aşaması D.E.S.T.E.K 2.0,  4 Nisan 2021, Pazar günü gerçekleşiyor.

Meslek dayanışmasıyla, ülkemizin geleceğine katkı sağlamanın hedeflendiği ve sosyal sorumluluk bilinciyle yapılan proje kapsamında yapılacak sunumlar ve atölye çalışmaları, derslerinde etkileşimi artırmak isteyen tüm branş ve seviyelerdeki öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının katılımına açıktır. Sunumların tamamı ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir.

“Daha Etkileşimli Sınıflar için Teknoloji ve Eğitim Konuşmaları” adıyla yürütülen projenin ilk ayağı, Aralık 2020’de bir hafta süre ile yapılmıştı. 54 şehirden,  1500’ü aşkın öğretmen ve öğretmen adayının seminerlere katılımı sağlamıştı. Aralık ayında yapılan DESTEK projesi ile ilgili ayrıntılı bilgilere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.