EYP Koç Forum 2017: 2-5 Mart 2017

Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP), gençlere Avrupa’nın sorunları hakkında tarafsız ve rahat bir tartışma ortamı hazırlayan ve bu sorunlara gençlerin bakış açısından çözüm bulmayı amaçlayan eğitici bir platformdur. Otuzdan fazla ülkede bulunan ve on binlerce lise öğrencisi gencin gönüllü çalışmalarıyla yürütülen bu enternasyonal organizasyon, bugün Avrupa’nın en büyük ve en etkili siyasi tartışma ortamlarından biri haline gelmiştir.

Koç Okulu Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Kulübü tarafından organize edilen “Koç EYP Forum’17”  2-5 Mart 2017 tarihleri arasında “Terrorism in Europe: Creating co-operative solutions to resolve the insecurity.” (“Avrupa’da Terörizm: Güvensizlik sorununu çözmek için ortaklaşa üretilen çözümler”) konusu ile Koç Okulu, lise yerleşkesinde düzenlenecek. Konuşma dili İngilizce olan konferansın genel amaçları dâhilinde gençler bir araya gelerek komiteler kuracak, çözüm taslakları üretecek, tartışacak, sunacak ve nihayetinde gerçek bir Avrupa Parlamentosu simülasyonunun oluşacağı ortamda tüm komitelerin çözüm taslakları tartışmaya açılarak oylamaya sunulacak.

Detaylı bilgi için EYP Koç Forum sayfasını ziyaret edebilirsiniz.