İş Olanakları

Öğretmen Başvuruları

Açık öğretmen pozisyonları, bu sayfada ilan edilir ve öncelikle web sitesi üzerinden yapılan online başvurular dikkate alınır.

İhtiyaç duyulan branşlar için yapılan başvurular arasından;

• Alanında en az 2 yıl öğretmenlik deneyimi olan
  • Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliklerine göre ilgili branşta öğretmen olarak atanabilir olan
  • Matematik, Fen gibi İngilizce okutulan dersler için üniversitelerin İngilizce eğitim veren bölümlerinden mezun olan adayların başvuruları değerlendirilir.

Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyal Bilimler gibi Türkçe okutulan branşlar için İngilizce bilmek ve alanında Yüksek Lisans/Doktora yapmış olmak tercih sebebidir.

Özgeçmişler üzerinden ön değerlendirme sonucunda uygun bulunan adaylar görüşmeye davet edilirler. Bazı adaylarla örnek ders uygulaması ve ders gözlemi yapılır. Yapılan görüşmeler ve örnek ders uygulamasına göre en güçlü bulunan adaya, referanslarının da olumlu olması halinde iş teklifi yapılır. Görüşmeye davet edilen tüm adaylara değerlendirme sonuçları bildirilir.

Başvurular, içinde bulunulan öğretim yılı için değerlendirilir. Adayların her öğretim yılında başvurularını güncellemeleri gerekir.

2017 – 2018 Açık Öğretmen Pozisyonları

Sınıf Öğretmeni

Üniversitelerin Sınıf Öğretmenliği bölümü mezunu, en az 5 yıl özel bir okulda öğretmenlik deneyimi bulunan ve tercihen İngilizce bilen Sınıf Öğretmeni alınacaktır.

Sınıf Öğretmenliği Bölümü hakkında detaylı bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ortaokul Fen Bilgisi Öğretmeni

Üniversitelerin Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümü mezunu, en az 5 yıl özel bir okulda öğretmenlik deneyimi bulunan ve iyi derece İngilizce bilen Fen Bilgisi Öğretmeni alınacaktır.

Fen Bölümü hakkında detaylı bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ortaokul Fransızca Öğretmeni

Üniversitelerin Fransızca Öğretmenliği ya da Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu, öğretmenlik formasyonuna sahip, en az 5 yıl özel bir okulda öğretmenlik deneyimi bulunan ve tercihen İspanyolca bilen Fransızca Öğretmeni alınacaktır.

Modern Yabancı Diller Bölümü hakkında detaylı bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ortaokul Türkçe Öğretmeni

Üniversitelerin Türkçe/Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu, öğretmenlik formasyonuna sahip, en az 5 yıl özel bir okulda öğretmenlik deneyimi bulunan ve tercihen Yüksek Lisans derecesi olan Türkçe Öğretmeni alınacaktır.

Türkçe Bölümü hakkında detaylı bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Lise Matematik Öğretmeni

İngilizce Eğitimi yapan Üniversitelerin Matematik Öğretmenliği bölümü mezunu ya da Matematik Bölümü mezunu, öğretmenlik formasyonuna sahip, en az 5 yıl özel bir okulda öğretmenlik deneyimi bulunan ve tercihen Yüksek Lisans derecesine sahip Matematik Öğretmeni alınacaktır.

Matematik Bölümü hakkında detaylı bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Diğer Personel Başvuruları

Akademik olmayan bölümlerimizdeki (idari, teknik ve güvenlik) boş pozisyonlar için iş ilanlarımız, kariyer.net adresinde yayınlanmaktadır.  Okula başvurmak isteyen adayların Koç Okulu ilanlarını takip ederek kariyer.net üzerinden başvuru yapmalarını rica ederiz.

Koç Okulu Videoları