9. Sınıf Nakil Süreci

2021-2022 ders yılı için okulumuz 9. sınıfına Türkçe ve Duolingo English Test sınavı sonucuna göre açık kontenjan olması halinde; açık kontenjan kadar öğrenci alınacaktır.

2021-2022 Ders Yılı Koç Okulu, Lise 9. sınıf nakil başvuru süreci ile ilgili bilgilere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Genel Bilgilendirme

• Açık kontenjan olması durumunda başvuru tarihleri ve süreci Temmuz ayı ortasından itibaren Okulumuz web sitesinde Duyurular alanında paylaşılacaktır.
  • 9. sınıfa nakil sınavı ile gelen öğrencilerimize burs imkanı sunulamamaktadır.
  • 10, 11 ve 12. sınıflara öğrenci alınmamaktadır.

Başvuru Koşulları

Aşağıdaki iki koşuldan sadece birine sahip olan adaylar 9. sınıfa nakil için başvurabilir:

• 2020-2021 ders yılında LİSE HAZIRLIK sınıfında okumuş, 9. sınıf öğrencisi olmaya hak kazanmış, derslerin başladığı günden bittiği güne kadar geçen süre içerisinde disiplin cezası almamış öğrenciler
  • Öğrenimini yurtdışında sürdürüp, Türkiye’deki okulların 9. sınıfına devam edebileceğine dair DENKLİK BELGESİ alan öğrenciler