Burs Olanakları ve İndirimler

Burs Olanakları

Koç Okulu, kar amacı gütmeyen ve eğitimde fırsat eşitliğine verdiği önemle kurulduğu günden bu yana esaslarından vazgeçmeyen bir Vehbi Koç Vakfı paydaşıdır. Bu kapsamda öğrencilerimize, Vehbi Koç Vakfı’nın Koç Okulu’na sağladığı yıllık burs kaynağı limitleri dahilinde, ortaokuldan liseye geçişte başarı bursu, lisede ise LGS sınavı ile Lise Hazırlık sınıfı kayıtlarında burs takdir edilmekte olup, ihtiyaç ve başarı birlikte değerlendirilmektedir. 9. sınıf nakil kayıtlarında burs imkanı bulunmamaktadır.

İndirimler

Koç Okulu’nda eğitim ücretine uygulanan indirimler ve oranları aşağıda belirtilmiştir.

• Peşin Ödeme İndirimi: Mevcut öğrenciler için 30 Haziran’a kadar, eğitim ve/veya yatılılık ücretinin tamamını tek seferde ödemeyi tercih eden velilere peşin ödeme indirimi uygulanır. Peşin ödeme indirim oranı her yıl yeniden belirlenir ve Mayıs ayında eğitim ve yatılılık ücretleri ile birlikte duyurulur. 30 Haziran’dan sonra yapılacak olan yeni kayıtlarda peşin ödeme indirimi yapılmaz.
  • Kardeş İndirimi: Okulda öğrenim gören iki kardeşten eğitim ücreti yüksek olana %10 oranında indirim uygulanır. Aynı dönemde 2’den fazla kardeş bulunduğu takdirde, ücreti en düşük öğrenci dışındaki diğer öğrencilerin her birine %10 indirim uygulanır.
  • Mezun İndirimi: Koç Özel İlkokulu – Ortaokulu  ve Koç Özel Lisesi’nden mezun olmuş öğrencilerin İlkokul, Ortaokul ve Lise’de öğrenim görmeye hak kazanmış çocuklarına %10 oranında mezun indirimi uygulanır. Aynı dönemde birden fazla çocuğu okulda öğrenim gören mezunların her bir çocuğu bu haktan yararlanır.
  • Koç Grubu Çalışan İndirimi: Grup şirketlerinde bordrolu olarak çalışanların her bir çocuğuna %10 oranında grup çalışan indirimi uygulanmaktadır.