Lise Hazırlık Kayıt Süreci

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Koç Okulu Lise Hazırlık Kayıt süreçlerine yönelik bilgilendirmelere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

GÜNCEL KONTENJAN

Lise hazırlık sınıfı kontenjanımız dolmuş ve kayıtlarımız tamamlanmıştır, ilginiz için teşekkür ederiz.

CANLI YAYIN

Koç Okulu Lise Müdürü Dr. Elif Kara Öztürk, Hazırlık Sınıfı kayıtları ve Koç Okulu ile ilgili merak ettiklerinizi 18 Temmuz Cumartesi günü saat 13:00’de Koç Okulu Instagram hesabında canlı yayında cevapladı. Yayın kaydına Koç Okulu Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.
YENİ CANLI YAYIN! 23 Temmuz Perşembe günü saat 11:00’de Koç Okulu Lise Müdürü Dr. Elif Kara Öztürk yurt içi ve yurt dışı üniversite başarıları ile ilgili soruları yanıtlayacak. Canlı yayın sonrasında yayın kaydına Koç Okulu Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

FOTOĞRAF ALBÜMÜ

Pandemi sebebiyle ziyarete kapalı olan okulumuzun fotoğraflarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.