Kampüs ve Yatılı Hayatı

Kampüs

Kampüsümüzü Sanal Tur  ile gezebilir, Fotoğraf Galerisi‘nden okul fotoğraflarımıza, Koç Harita‘dan okulumuzun yerleşim planına ulaşabilirsiniz.

Yatılı Hayatı

Koç Okulu, İstanbul dışında ikamet eden öğrenci ve öğrenci adaylarına yatılı imkanı sunar. Yatılı öğrenciler yaşadıkları yerin okula uzaklığına göre okulda 5 gün ya da 7 gün yatılı kalabilirler.

Yatılı programı öğrencilerin kendilerine güvenen, zamanını iyi planlayabilen, bulunduğu ortamlarda olumlu iletişim kurabilen, başkalarının özeline saygı gösteren ve sorumluluk sahibi bireyler olmalarını amaçlar.

Beş ayrı bloktan oluşan yatakhane binaları, öğrencilerin rahat kalabilecekleri iki kişilik ve dört kişilik odalar şeklinde planlanmıştır. Yatakhanede 104 erkek, 104 kız olmak üzere yatak kapasitemiz 208’dir. Yatılı olma kararının heyecanı ile başlayan ve zaman geçtikçe arkadaşlık, dostluk ve dayanışmaya dönüşen yatılı yaşamından bir müdür yardımcısı ve 12 yatılı öğretmeni sorumludur.

Okul içi ve dışında düzenlenen etkinlikler öğrencilerin sosyal ve kültürel açıdan gelişmelerini sağlarken, okul içinde bulunan spor salonları ve farklı sahalar yatılı öğrencilerin sportif çalışmalarına imkan sağlar.

2019 – 2020 yılı yatılı etkinlikleriyle ilgili kurumsal dergimiz Voice’ta çıkan habere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Lise, Yatılı bölümü ile ilgili ayrıntılı bilgiye web sitemizin Yatılı bölümünden ulaşabilirsiniz.