Koç Okulu Çevrim İçi ELT Konferansı 24 Ekim’de!

Uzaktan Eğitim kavramının pandemi nedeniyle hızla hayatımıza dahil olmasıyla, eğitim profesyonelleri daha önce belki hiç farkında olmadıkları yetkinliklerini ve becerilerini kullanmaya başladı. Geçtiğimiz birkaç ay tüm eğitim camiasında oldukça zorlu süreçlerde yılmadan mücadele ile geçti. Tüm bu çabalar yeni eğitim yılında şu an herkesi daha konforlu ve yaptığından emin hale getirse de öğrenimlerimizi, elimizdeki iyi örnekleri ve hatalarımızdan aldığımız dersleri diğerleri ile paylaşmak da her zaman üstümüze vazife. İşte bu nedenle, Koç Okulu Türkiye genelinde tüm ilk ve orta öğrenim seviyelerinde öğretmenlik yapan İngilizce öğretmenlerinin katılımına açık olacak bir çevrim içi konferans düzenliyor.

24 Ekim 2020 Cumartesi günü düzenlenecek “Koç Okulu ELT Konferansı”, Türkiye genelinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise seviyeleri İngilizce öğretmenlerinin katılımına açık olarak çevrim içi düzenlenecek. Joe Dale ve Russell Stannard gibi alanında uzman konuşmacıların katılımı ile zenginleşecek konferans hakkında ayrıntılı bilgiye konferans web sitesinden ulaşabilirsiniz.