Anasınıfı & Sınıf Öğretmenliği

Öğrenilenlerin kalıcı ve yaşamla ilişkilendirilerek, değerler ve beceriler üzerine inşa edilmesi temel eğitimin önceliğidir. Öğrencilerin duygusal ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi; her güne oyunlarla başlayarak-keşfetme, öğrenme, etkin iletişim kurma, kendini tanıma ve ifade etme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirirken-öğrenmekten keyif aldıkları, kendilerini mutlu ve güvende hissettikleri bir ortam oluşturulması hedeflenir.

Okulda akademik yapının temelini MEB müfredatı oluşturur. MEB Eğitim-Öğretim Bölümü Öğretim Programları bağlantısından  detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Müfredat konuları; öğrencilerin her yaşa özgü ilgilerini koruyan, potansiyelinin farkına varmasını sağlayan, bireysel farklılıkları ve gelişim özelliklerini destekleyen öğrenme merkezli faaliyetler ve çeşitli etkinliklerle zenginleştirilir.