Yatılı

Koç Okulu İstanbul dışında ikamet eden öğrenci ve öğrenci adaylarına yatılı imkanı sunar. Yatılı öğrenciler yaşadıkları yerin okula uzaklığına göre okulda 5 gün ya da 7 gün yatılı kalabilirler.

Yatılı programı öğrencilerin kendilerine güvenen, zamanını iyi planlayabilen, bulunduğu ortamlarda olumlu iletişim kurabilen, başkalarının özeline saygı gösteren ve sorumluluk sahibi bireyler olmalarını amaçlar.

Beş ayrı bloktan oluşan yatakhane binaları, öğrencilerin rahat kalabilecekleri iki kişilik ve dört kişilik odalar şeklinde planlanmıştır. Yatakhanede 100 erkek, 92 kız olmak üzere yatak kapasitemiz 192’dir. Yatılı olma kararının heyecanı ile başlayan ve zaman geçtikçe arkadaşlık, dostluk ve dayanışmaya dönüşen yatılı yaşamından bir müdür yardımcısı ve sekiz yatılı öğretmen sorumludur.

Okul içi ve dışında düzenlenen etkinlikler öğrencilerin sosyal ve kültürel açıdan gelişmelerini sağlarken, okul içinde bulunan spor salonları ve farklı sahalar yatılı öğrencilerin sportif çalışmalarına imkan sağlar.