Koç Okulu – Ortaokul

• Lise öğrenci sayısı: 959
  • Toplam öğretmen sayısı: 307
  • Yerli öğretmen sayısı: 240
  • Yabancı öğretmen sayısı: 67 (Yabancı öğretmenlerin ülkeleri: ABD, Avustralya, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İtalya, Kanada, Kolombiya, Meksika, Romanya, Yeni Zelanda, Yunanistan, Venezuela, Filipinler)

Ortaokul, öğrencilerin ilkokulda edindikleri temel bilgileri pekiştirip, kendi ilgi ve becerileri doğrultusunda akademik ve sosyal alanlarda gelişmeye devam ettikleri bir eğitim kademesidir. Koç Okulu, Ortaokul’da her öğrencinin sesi değerlidir ve dikkatle dinlenir. Ortaokul öğrencileri düşüncelerini özgürce paylaşabildikleri ve kendilerini güvende hissettikleri ortamlarda, farklı akademik ve sosyal alanlarda büyük gelişme gösterirler. Kendilerine lisedeki akademik hayata hazır olmaları için somut destek verilir.