Kurumsal İletişim

Koç Okulu Kurumsal İletişim departmanının amacı; okul içinde ve dışında kurumsal itibarı yönetmek, kurum kimliğini her alanda doğru kullanmak, okulun tüm iletişim kanallarından, paydaşlar ile amaç ve hedefler doğrultusunda sürekli ve sürdürülebilir iletişim kurulmasını sağlamaktır.

• Kurumsal İletişim Bölümü, Okul iletişiminde izlenmesi gereken tonun belirlenmesi konusunda yol gösterir.
  • Çeşitli etkinlik ve projeler için iletişim ve lojistik planlama, tanıtım, kurumsal kimlik ve markalama çalışmalarını yürütür.
  • Okulun tanıtımı için kullanılan tüm basılı dokümanlar, filmler, web sitesi ve okuldan haberlere yer verilen Voice dergisini hazırlar.
  • Öğrenci dergileri, okul takvimi ve ajandası gibi K-12 birliğini yansıtan çalışmaları koordine eder.
  • Okulun sosyal medya hesaplarını yönetir.
  • Mezun ilişkilerini alanında Mezunlar Derneği ile işbirliği içinde çalışır.

Kurumsal İletişim bölümüne, kurumsaliletisim@koc.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz.