Muhasebe

Koç Okulu Muhasebe Bölümü akademik ve idari personele mali mevzuat, finansal, vergisel ve muhasebesel bilgileri sağlar, Muhasebe ve Finans Uygulamalarını VUK, TTK ve Koç Holding Mali İşler Prosedürleri doğrultusunda gerçekleştirir.

Temel Hizmet Alanları:

• Muhasebe
  • Nakit Yönetimi
  • Vergi Mevzuatı
  • Ödeme ve Tahsilatlar
  • Bütçe ve Raporlama

Muhasebe Bölümü ile muhasebe@kocschool.k12.tr e-mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Koç Okulu’nda eğitim ücretine uygulanılan indirim ve oranları:

Peşin Ödeme İndirimi: Mevcut öğrenciler için 30 Haziran’a kadar, yeni kayıt yaptıran öğrenciler içinse kayıt anında, eğitim ve/veya yatılılık ücretinin tamamını tek seferde ödemeyi tercih eden velilere peşin ödeme indirimi uygulanır. Peşin ödeme indirim oranı her yıl yeniden belirlenir ve Mayıs ayında eğitim ve yatılılık ücretleri ile birlikte duyurulur.

Kardeş İndirimi: Okulda öğrenim gören iki kardeşten eğitim ücreti yüksek olana %10 oranında indirim uygulanır. Aynı dönemde 2’den fazla kardeş bulunduğu takdirde, ücreti en düşük öğrenci dışındaki diğer öğrencilerin her birine %10 indirim uygulanır.

Mezun İndirimi: Koç Özel İlkokulu – Ortaokulu  ve Koç Özel Lisesi’nden mezun olmuş öğrencilerin İlkokul, Ortaokul ve Lise’de öğrenim görmeye hak kazanmış çocuklarına %10 oranında mezun indirimi uygulanır. Aynı dönemde birden fazla çocuğu okulda öğrenim gören mezunların her bir çocuğu bu haktan yararlanır.

Koç Grubu Çalışan İndirimi: Grup şirketlerinde bordrolu olarak çalışanların her bir çocuğuna %10 oranında grup çalışan indirimi uygulanılmaktadır.

Burslarla ilgili bilgilere Öğrenci İşleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

2017-2018 Yemek, Servis, Forma & Kitap Ücretleri
Yemek

İlkokul ve Ortaokul için yıllık KDV dahil yemek ücreti 4.050 TL dir. Yemek bedeli içerisinde sabah  kahvaltısı , öğle yemeği ile ikindi kahvaltısı yer alır. İlkokul ve Ortaokulda eğitim gören tüm öğrencilerin yemek hizmetinden yararlanması zorunludur.

Lise öğrencileri için yıllık KDV dahil 4.564  TL’dir. Yemek bedeli içerisinde sabah kahvaltısı ve öğle yemeği yer alır. Lise öğrencileri için yemek hizmetinin alınması zorunlu değildir.

Okulumuzda yemek hizmeti Yemekhane Yiyecek ve İçecek Hizmetleri firmasından sağlanılmaktadır.

Servis

Koç Okulu’nun servis hizmeti Efa Tur tarafından verilmektedir. Servis ücreti mesafeye göre değişkenlik göstermektedir.

Kitap

Koç Okulu’na ait  kitap satış hizmeti Dünya Aktüel web sayfası üzerinden alınmaktadır. Ortalama kitap maliyeti KDV dahil İlkokul için 750TL, Ortaokul için ortalama 650TL ve Lise için ortalama 2.500TL olarak gerçekleşmiştir.

Forma

Okul formaları Forma Tekstil Üretim Pazarlama Ltd. Şti. tarafından hazırlanmaktadır. Ortalama forma maliyeti KDV dahil 650 TL’dir.