Muhasebe

Koç Okulu Muhasebe Bölümü akademik ve idari personele mali mevzuat, finansal, vergisel ve muhasebesel bilgileri sağlar, Muhasebe ve Finans Uygulamalarını VUK, TTK ve Koç Holding Mali İşler Prosedürleri doğrultusunda gerçekleştirir.

Temel Hizmet Alanları:

• Muhasebe
  • Nakit Yönetimi
  • Vergi Mevzuatı
  • Ödeme ve Tahsilatlar
  • Bütçe ve Raporlama

Muhasebe Bölümü ile muhasebe@kocschool.k12.tr e-mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Okulumuzda eğitim ücretine uygulanılan  indirim ve oranları:

Peşin Ödeme İndirimi:  Mevcut öğrenciler için 30 Haziran’a kadar, yeni kayıt yaptıran öğrenciler içinse kayıt anında, eğitim ve/veya yatılılık ücretinin tamamını tek seferde ödemeyi tercih eden velilere peşin ödeme indirimi uygulanır. Peşin ödeme indirim oranı her yıl yeniden belirlenir ve Mayıs ayında eğitim ve yatılılık ücretleri ile birlikte duyurulur.

Kardeş İndirimi: Okulda öğrenim gören iki kardeşten eğitim ücreti yüksek olana %10 oranında indirim uygulanır. Aynı dönemde 2’den fazla kardeş bulunduğu takdirde, ücreti en düşük öğrenci dışındaki diğer öğrencilerin her birine %10 indirim uygulanır.

Aynı şekilde kardeşi Koç Üniversitesi’nde okuyan öğrenciye de %10 oranında indirim uygulanır. Koç Üniversitesi’nde burslu okuyan öğrencilerin kardeşlerine de aynı indirim uygulanır. Bu indirimden yararlanılabilmesi için Koç Üniversitesi’nden alınmış olan “öğrenci belgesi” fotokopisinin okul muhasebe yetkililerine ibrazı gerekir. Okul, bu indiriminden yararlanmak isteyen öğrencilerin kardeş olduklarının belgelenmesini talep etme hakkını saklı tutar.

Mezun indirimi: Koç Özel İÖO ve Koç Özel Lisesi’nden mezun olmuş öğrencilerin İÖO ve Lise’de öğrenim görmeye hak kazanmış çocuklarına %25 oranında mezun indirimi uygulanır. Aynı dönemde birden fazla çocuğu okulda öğrenim gören mezunlarımızın her bir çocuğu bu haktan yararlanır.

2016-2017 Yemek, Servis, Forma & Kitap Ücretleri

Yemek

İlkokul ve Ortaokul için yıllık KDV dahil yemek ücreti 3.332 TL dir. Yemek bedeli içerisinde sabah  kahvaltısı , öğle yemeği ile ikindi kahvaltısı yer alır. İlkokul ve Ortaokulda eğitim gören tüm öğrencilerin yemek hizmetinden yararlanması zorunludur.

Lise öğrencileri için yıllık KDV dahil 3.756 TL’dir. Yemek bedeli içerisinde sabah kahvaltısı ve öğle yemeği yer alır. Lise öğrencileri için yemek hizmetinin alınması zorunlu değildir.

Okulumuzda yemek hizmeti Yemekhane Yiyecek ve İçecek Hizmetleri firmasından sağlanılmaktadır.

Servis

Okulumuzda servis hizmeti City Turizm tarafından verilmektedir. Servis ücreti mesafeye göre değişkenlik göstermekte olup yıllık KDV dahil 3.750 TL ile 8.700 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Kitap

Okulumuza ait  kitap satış hizmeti Dünya Aktüel web sayfası üzerinden alınmaktadır. Ortalama kitap maliyeti KDV dahil İlkokul için 750TL, Ortaokul için ortalama 650TL ve Lise için ortalama 1.500TL olarak gerçekleşmiştir.

Forma

Okul formalarımız Forma Tekstil Üretim Pazarlama Ltd. Şti. tarafından hazırlanmaktadır. Ortalama forma maliyeti KDV dahil 350 TL’dir.

Burslarla ilgili bilgilere Öğrenci İşleri sayfasından ulaşabilirsiniz.