Mezunlar

Okuldan mezun olduğunuzda hepiniz Mezunlar Ofisi veritabanına kaydoluyorsunuz. Bazılarınız Mezunlar Derneği’ne üye oluyor. Dernekle çeşitli proje ve etkinliklerde beraber çalışıyoruz. Tüm mezunlarımız doğal olarak Mezunlar Ofisi’nin birer üyesi.

Neler yapıyoruz?

• En önemli, ama bir o kadar da zorlandığımız amaçlarımızdan biri, halihazırda Dernek’le paylaştığımız veritabanını güncel tutmak.
  • Tüm mezunlarımızla okulumuz arasında sağlıklı bilgi akışı sağlamak
  • Mezuniyet Balosunu düzenlemek
  • Mezunlar Buluşmaları düzenlemek (şimdilik 10, 15 ve 20. yılları kutluyoruz)
  • Yurt dışı mezunlar buluşmaları düzenlemek (New York ve Londra)
  • Mezunların okula olan katkılarında aktif rol almak (fundraising, gönüllülük, kariyer)

Nasıl destek olursunuz?

• Her zaman gönüllü desteğine ihtiyacımız var! Özellikle mezunlar buluşmalarının mimarı, her ne kadar tüm maddi desteği okul tarafından karşılanmış olsa da, “Reunion Committee” dediğimiz komiteler oluyor. Davetiyelerden menülere, hediyelerden müziğe kadar her konuda Mezunlar Ofisine fikir veren, araştıran ve destek olan, Reunion komiteleri…
  • Etkinliklere aktif katılımınız da bizim için çok önemli. Okul ruhunu yaşatmak da, eskimeyen dostlukları güncellemek de bize destek oluyor. Sizi tekrar okulda gördüğümüzde çok mutlu oluyoruz. Mevcut öğrencilerimize rol modeli oluyorsunuz, kariyer gelişimlerine destek oluyorsunuz. Siz farkında olmasanız da varlığınız, okulun her kademesinde hissediliyor.
  • Bilgilerinizi güncellediğinizde size daha rahat ulaşıyor, daha çok etkinliğe davet edebiliyor, daha iyi iletişimde bulunabiliyoruz. mezunlar@kocschool.k12.tr adresine email atabilir, www.kocozel.com adresinden Mezunlar Derneği’ne ulaşabilir, bilgilerinizi online veritabanından güncelleyebilirsiniz.