İlkokul & Ortaokul Okul Aile Birliği

Koç Okulu İlkokul ve Ortaokul Okul Aile Birliği, okul ve aile iletişiminde aktif rol alarak kuvvetli bir bağ oluşması için çeşitli çalışmalarda bulunur.

OAB, öğrenciler ve veliler için sosyal ve eğitici organizasyonlar düzenlemenin yanı sıra, ulaşım, forma, kırtasiye, gezi ve yemek hizmetlerini denetler, tüm etkinlikler ve aktiviteler için güvenilir firmalardan fiyat tekliflerini alır, gerekli araştırmaları yaparak en uygun şartları oluşturur.

Çalışmalarını gönüllülük esasına dayanarak velilerden aldığı destekle, komiteler bazında yürüten Okul Aile Birliği düzenlediği kültürel geziler, seminerler, workshop gibi aktiviteler ve özel gün kutlamaları ile veliler ile öğrencilerin kaynaşmasını sağlar.

İlkokul ve Ortaokul Okul Aile Birliğine oabilkorta@koc.k12.tr adresinden ulaşarak fikir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.