Lise Okul Aile Birliği

Koç Okulu Lise Okul Aile Birliği; okul, veliler ve öğrenciler arasında iletişimi artırarak kuvvetli bir bağ oluşması için çalışmalarda bulunur.

Bir yandan velilerden gelen geri bildirimleri okul yönetimine iletirken, diğer yandan okul yönetiminin görüşlerinin velilerle paylaşılmasına katkı sağlar. Seçimle işbaşına gelen Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin yanısıra tüm Koç Okulu Lise velileri Okul Aile Birliğinin doğal üyesidir.

Çalışmalarını gönüllülük esasına dayanarak velilerden aldığı destekle, komiteler bazında yürüten Okul Aile Birliği düzenlediği kültürel geziler, seminerler, workshop gibi aktiviteler ve özel gün kutlamaları ile veliler ile öğrencilerin kaynaşmasını sağlar. Burslu okuyan öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmaya çalışır.

Lise Okul Aile Birliği, her yıl farklı etkinlikler gerçekleştirir:

• Kültürel Geziler (Eskişehir, Büyükada, İznik, Ayasofya vb, müzikaller, tiyatrolar)
  • Brunch (Okul açılışını takiben, tüm velilerin davetli olduğu tanışma etkinliği)
  • Öğretmenler Günü
  • Yatılı İkramı (Her dönem OAB üyeleri yatılı öğrencilere ev yapımı yemekler hazırlar ve bahçede mangal eşliğinde bir piknik yapılır)
  • Çikolata Günü
  • Meslekler Günü (Rehberlik Bölümü’ne destek)

Lise Okul Aile Birliğine liseokulailebirligi@koc.k12.tr adresinden ulaşarak  fikir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.