Ana Sınıfı & Sınıf Öğretmenliği

Öğrenilenlerin kalıcı ve yaşamla ilişkilendirilerek, değerler ve beceriler üzerine inşa edilmesi temel eğitimin önceliğidir. Öğrencilerin duygusal ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, her güne çember saatiyle başlayarak keşfetme, öğrenme, etkin iletişim kurma, kendini tanıma ve ifade etme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirirken öğrenmekten keyif aldıkları, kendilerini mutlu ve güvende hissettikleri bir ortam oluşturulması hedeflenir.

Okulda akademik yapının temelini MEB müfredatı oluşturur. MEB Eğitim-Öğretim Bölümü Öğretim Programları bağlantısından  detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Müfredat konuları; öğrencilerin her yaşa özgü ilgilerini koruyan, potansiyelinin farkına varmasını sağlayan, bireysel farklılıkları ve gelişim özelliklerini destekleyen öğrenme merkezli faaliyetler ve çeşitli etkinliklerle zenginleştirilir.