Koç Okulu’na Dönüş

Koç Okulu olarak küresel pandeminin başlangıcından bu yana salgın ile ilgili olarak, bağlı olduğumuz tüm kamu kurumlarını, yerel ve küresel gelişmeleri titizlikle takip ediyor; Koç Okulu Acil Durum Yönetimi* olarak tüm planlarımızı güncel bilgi ve durumlara uyarlıyoruz. En önemli önceliğimiz olan Koç Okulu ailesinin güvenliğini sağlamak ve sağlığını korumak için “Okula Dönüş” kapsamında aldığımız önlemleri ve aksiyonlarımızı Koç Okulu’na Dönüş sayfasından paylaşıyoruz.

2022-2023 akademik yılında, okulda işleyiş ile ilgili pandemi kapsamında alınan önlemler ile birlikte, akademik işleyişlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

*Koç Okulu Acil Durum Yönetimi, düzenli olarak bir araya gelmekte olup, gerekli tüm planlamaları Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın bildirileri, Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları ve Koç Holding Çalışan Deneyimi ekibi kararları doğrultusunda, öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını en üst seviyede önemseyerek yapmaktadır.