2022 – 2023 Eğitim – Öğretim Yılı 3. Sınıf ve 5. Sınıf Aday Öğrenci Seviye Tespit Sınavı

Koç Okulu, 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim Yılı 3. ve 5. Sınıflarında Öğrenim Görecek Vücutlarının Belirlenmesi Amacıyla Etkisi Detay Olan Seviye Tespit Sınavları MEB Merkezi Sınav Duyuruları bölümü yayımlanmıştır. Ayrıntılı bilgi bu bağlantıdan ulaşım.

Önemli Hatırlatma:

• Sınav bitişinin tamamlanması için sınav ücretinin yatırılmış olması yeterli değildir. Velisi tarafından sadece sınav ücreti yatırılıp www.meb.gov.tr ​​internet üzerinden tamamlanmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Aynı şekilde, velisi tarafından sadece yapılanlar ancak sınav ücreti ödememiş adaylar sınava alınmayacaktır.
  • Başvuru işlemlerinin yürütülmesi, eksiksiz ve duyuruda yer alan ayrıntılarına uygun olarak yapılmasından aday velilerimiz sorumludur.
  • 3. ve 5. sınıf geçiş sınavları bursluluk sınavı değildir. İlkokul ve ortaokul seviyelerinde başarı bursu mümkün değildir.