Kurumsal Planlama ve Değerlendirme

Kurumsal Planlama ve Değerlendirme Departmanı

Kurumsal Planlama ve Değerlendirme Departmanının amacı, olumlu okul iklimini gözetmek ve okulumuzun dünyadaki değişimlere ve eğitimin geleceğine uyumlanması için sürekli gelişen bir okul olmasına katkı sağlamaktır.

Okulumuzun geleceğe hazırlanması için stratejik planlama çalışmalarını yürütmek, dünyadaki ve eğitimdeki gelişmeleri takip etmek, akreditasyon çalışmalarına gerektiğinde destek vermek, anketler aracılığıyla öğrenci-veli ihtiyaç ve görüşlerinin düzenli olarak alınmasını sağlamak, değişen ihtiyaçlara göre eğitim odaklı projeler ve iş birlikleri geliştirmek, öğrenmenin izlenmesi amacıyla ölçme ve değerlendirme faaliyetlerini yürütmek ve eğitim-program geliştirme çalışmalarına ihtiyaçlar dahilinde destek vermektir.

Çalışma Alanlarımız:

• Stratejik Planlama
  • Araştırma
  • Katılımcılık ve Anketler
  • Proje ve İş Birliği Geliştirme
  • Ölçme ve Değerlendirme
  • Eğitim ve Program Geliştirme

Odaklarımız:

• Yenilikçilik
  • Katılımcılık
  • Sürdürülebilirlik
  • İş birliği
  • İlham
  • Kolaylaştırıcılık

Kurumsal Planlama ve Değerlendirme Departmanı ile kurumsalplanlama@koc.k12.tr

e-posta adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.