The Koç School

THE KOÇ SCHOOL

Lise Tanıtım Günleri 2022

Lise Tanıtım Toplantıları, Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleşmektedir:

28 Mayıs 2022, Cumartesi (10.00-11.30)

25 Haziran 2022, Cumartesi (10.00-11.30)

Bu form aracılığıyla kayıt olabilir, toplantıda cevaplanmasını istediğiniz soruları okulumuza iletebilirsiniz.

26 Şubat Tanıtım Günü kayıtlarımız sona ermiştir. İlginize teşekkür ederiz.

Koç Okulu Tanıtım Günü 26 Şubat 2022, Cumartesi günü çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Saat 11.00’de başlayacak toplantılar; ilkokul, ortaokul ve lise* sunumlarıyla devam ederek saat 14.00’te son bulacaktır.

Katılım kaydınızı etkinlikten 24 saat öncesine kadar bu formu doldurarak yapabilirsiniz. Toplantı bağlantısı formda paylaşacağınız e-posta adresine toplantıdan bir gün önce gönderilecektir. Katılım ile ilgili herhangi sorunla karşılaşılması durumunda, kurumsaliletisim@koc.k12.tr adresine e-posta ile bilgi vermenizi rica ederiz.

Tarih:   26 Şubat 2022, Cumartesi

Saat:    11.00 – 14.00

*Ocak-Şubat aylarında yapılan okul tanıtımlarımız İlkokul, Ortaokul ve Lise’yi kapsamakta olup, yoğunlukla İlkokul ve Ortaokul aday velilerimizin katılım yapması nedeniyle liseye daha az süre ayrılmakta ve genel bir anlatım yapılmaktadır. Lise aday velilerimize özel düzenlediğimiz Lise Tanıtım Günü ise, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Lise Kayıt Kılavuzu yayımlandıktan sonra (Mayıs-Haziran aylarında) web sitemizde duyurularak gerçekleştirilmektedir. Koç Okulu Lise ve Yatılı bölümlerinin daha detaylı şekilde Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcılarımız tarafından anlatıldığı Lise Tanıtım Günü’ne kayıt olmak için Mayıs ayından itibaren web sitemizin Duyurular bölümünü takip edebilirsiniz.

** Koç Okulu ile ilgili sıkça sorulan soruların cevaplarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.