The Koç School

THE KOÇ SCHOOL

Homecoming 2022 Program Değişikliği!

18 Eylül 2022’de gerçekleştirmeyi planladığımız Homecoming etkinliğimizin program değişikliğine ilişkin sizleri bilgilendirmek isteriz.

Pandemi sebebiyle gerçekleştiremediğimiz Reunion buluşmalarımızı Homecoming’de yapmayı ve heyecanla sizi yeni lise binamızda ağırlamayı istiyorduk. Ancak lise binamızın inşaat sürecindeki takvim değişiklikleri nedeniyle Homecoming duyurumuzu çok geç yapabildik.

Bunun neticesinde pek çok mezunumuzun iş ve seyahat programları nedeniyle katılım gösteremeyecek oluşunu görmek bizleri üzdü ve aldığımız geri bildirimler de bir tarih değişikliğini zorunlu kıldı.

2020, 2021, 2022 ve 2023’te 10, 15, 20, 25 ve 30’uncu yılını kutlayan tüm mezunlarımızı da bir araya getireceğimiz geleneksel Reunion buluşmamızı daha coşkulu ve daha kalabalık kutlayabilmek adına Haziran ayına erteleme kararı aldık.

Bu değişikliğin arkasındaki nedeni anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz. Haziran ayındaki buluşmamıza dair tüm detayları önümüzdeki haftalarda sizlerle paylaşacağız.

18 Eylül programı, kampüsümüzü özleyen tüm mezunlarımızla kucaklaşıp, yeni lise binamızın heyecanını da paylaşacağımız şekilde devam ediyor:
– 13.00 Kavuşma
– 13.30 Öğle Yemeği (Yatılı Bina Önü)
– 15.00 Yeni Lise Binası Ziyareti

Görüşmek üzere!!!