2024 – 2025 3. Sınıf ve 5. Sınıf Aday Öğrenci Seviye Tespit Sınavı

2024–2025 Eğitim Öğretim yılı, Vehbi Koç Vakfı Koç Özel İlkokulu ve Ortaokulu (VKVİO) 3. ve 5. Sınıflarında Öğrenim Görecek Öğrencilerin Belirlenmesi Amacıyla Yapılacak Olan Seviye Tespit Sınavı detayları MEB, Merkezi Sistem Sınav Duyuruları bölümünde yayımlanmıştır. Ayrıntılı bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Önemli Hatırlatma:

• Sınav ücreti yatırılırken açıklama kısmına mutlaka öğrencinin T.C. kimlik numarası ve adı soyadı yazılmalıdır.
  • Sınav başvurusunun tamamlanması için sınav ücretinin yatırılmış olması yeterli değildir. Velisi tarafından sadece sınav ücreti yatırılıp www.meb.gov.tr internet adresinden başvurusunu tamamlamayan aday öğrenciler sınava alınmayacaktır. Aynı şekilde, velisi tarafından sadece başvurusu yapılmış ancak sınav ücreti yatırılmamış aday öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  • Başvuru işlemlerinin, hatasız, eksiksiz ve duyuruda yer alan ayrıntılarına uygun olarak yapılmasından aday velilerimiz sorumludur.
  • 3. ve 5. sınıf geçiş sınavları bursluluk sınavı değildir. İlkokul ve ortaokul seviyelerinde başarı bursu imkanı bulunmamaktadır.