Kayıt Süreçleri

• Yatılı başvuruları her yıl Haziran ayında Lise Kayıt Yenileme sırasında alınır.
  • Lise Hazırlık sınıfına, Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre Koç Okulu tarafından ilan edilen puan doğrultusunda ve kontenjan dahilinde kayıt alınmaktadır. Kayıt takvimi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlandığında puan ve kontenjan bilgileri okulumuzun web sitesinde ilan edilir. Kayıtlar genellikle Haziran ayının sonu ile Temmuz ayının ilk iki haftası içerisinde gerçekleşir. Bu tarihler MEB tarafından ilan edilen takvime göre değişkenlik gösterebilmektedir.
  • Lise Hazırlık sınıfı dışında, 9. sınıf için kontenjan olduğu takdirde yatılı öğrenci kabul edilmekte olup, sınav duyurusu ve başvuru koşulları Temmuz ayı içinde web sitesinde ilan edilir.
  • Kontenjan bulunması durumunda, diğer seviyelerden de yatılı kayıtları alınabilmekte olup, bu konu ile ilgili Yatılı Müdür Yardımcısı ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.
  • Tüm belirtilen tarihler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesin kayıt tarihleri için Koç Okulu web sitesindeki duyuruların takip edilmesi gerekmektedir.