Tanıtım Toplantıları

Koç Okulu Tanıtım Günleri her yıl Aralık- Mart ayları arasında olmak üzere yılda iki kere düzenlenir. Toplantı duyurusu okul web sitesinde ve okulun sosyal medya hesaplarında yapılır. Tanıtım toplantısında İlkokul, Ortaokul ve Lise Müdürlerinin sunumlarıyla okul hakkında detaylı bilgilendirme yapılır, ardından okul turu gerçekleştirilir.

Lise Tanıtım Günleri ise, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Lise Kayıt Kılavuzu yayımlandıktan sonra (Haziran- Temmuz aylarında), web sitemizde duyurularak gerçekleştirilir. Güncel Lise Tanıtım Günleri tarihlerimiz okul web sitesinin Duyurular bölümünde yayımlanır.

Okul günlerinde öğrencilerin güvenliğini sağlamak, okulun düzenini ve günlük işleyişlerini korumak amacıyla aday veli kabul edilmemektedir. Bu sebeple belirlenen tanıtım tarihlerine uyulması önem arz eder.

Koç Okulu tanıtım toplantısına katılmak isteyen aday velilerimiz bu bağlantıda yer alan form aracılığıyla bilgilerini iletebilir. Bu sayede tanıtım toplantısı tarihleri netleştiğinde bilgilendirileceklerdir.