Kayıt & Kabul Bilgileri

Farklı kültürlerden gelen akademik bünyesi, çift dilli eğitim programının kazandırdığı küresel bakış açısıyla Koç Okulu, akademik ve etik standartlar açısından en üst düzeydeki eğitim programını sürekli geliştiriyor. Anasınıfından 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerinin entelektüel ve insani niteliklerini geliştirerek, kendilerine güvenen, ahlaklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi dünya vatandaşları olmalarını amaçlıyor.

Vehbi Koç Vakfı tarafından 1988 yılında lise bölümü, 1998’de ise Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’nın sekiz yıllık kesintisiz eğitim programıyla ilköğretim okulu kurulan Koç Okulu, kısa sürede Türkiye’nin en seçkin eğitim kurumlarından biri haline geldi.

2012 yılında MEB’in hayata geçirdiği 4+4+4 sistemine hızlıca uyum sağlayan okul, 2012-2013 eğitim yılında ilkokul, ortaokul ve lise olarak üç bölüme ayrılmış olsa da, K-12 eğitim felsefesini sürdürüyor ve 2016 yılından beri Koç Okulu adını taşıyor.

Koç Okulu ile ilgili ayrıntılı bilgi için Koç Okulu – Kurumsal sayfasını, Okulumuzla ilgili sıkça sorulan soruların cevapları için Sıkça Sorulan Sorular Kılavuzu‘nu inceleyebilirsiniz.

Koç Okulu öğrenci kabul ve kayıt prosedürlerini bu sayfada bulabilir; güncel duyurular, kayıt tarihleri ve detaylar için Duyurular sayfasını takip edebilirsiniz.