Aday Öğrenci Süreçleri

İlkokul

Koç Okulu İlkokul’a öğrenci alımları Ana Sınıfı, 1. Sınıf ve 3. Sınıf seviyelerinden yapılmaktadır. Ana sınıfına ve 1. Sınıfa noter huzurunda yapılan kura çekilişi ile, 3. Sınıfa ise Koç Okulu için Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış sınav aracılığı ile öğrenci alınır. İlkokul 2 ve 4. sınıflara öğrenci alınmamaktadır. Okul Tanıtım Günleri ve Kayıt Takvimi Koç Okulu web sitesinde duyurulmaktadır.

Ortaokul

Koç Okulu Ortaokul’a öğrenci alımları 5. Sınıf seviyesinden yapılmaktadır. 5. Sınıfa kayıt olacak öğrenciler, Koç Okulu için Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış sınav ile belirlenir. Ortaokul 6, 7 ve 8. sınıflara öğrenci alınmamaktadır. Okul Tanıtım Günleri ve Kayıt Takvimi Koç Okulu web sitesinde duyurulmaktadır.

Lise

Koç Okulu, Lise’ye öğrenci alımları Hazırlık sınıfı ve 9. sınıf seviyelerinden yapılmaktadır. Lise 10, 11, ve 12. sınıflara öğrenci alınmamaktadır.

• Lise Hazırlık sınıfına kayıtlar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen LGS sınavı sonucu ile, sınavın ardından hazırlanan kayıt takvimi ve kılavuzuna uygun şartlar dahilinde gerçekleşir.
  • Lise 9. sınıfa açık kontenjan olması durumunda kontenjan dahilinde öğrenci alınmakta olup, başvuru koşulları Koç Okulu web sitesinde duyurulmaktadır.

Okul Tanıtım Günleri ve Kayıt Takvimi Koç Okulu web sitesinde duyurulmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için Koç Okulu, İlkokul ve Ortaokul Öğrenci İşleri’ne 02165856200 (6339 – 6355), Lise Öğrenci İşleri’ne 02165856200 (6216 – 6459)  numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Koç Okulu ile ilgili sıkça sorular sorulara ve yanıtlarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.