Öğrenci İşleri

Okula yeni kayıt olmak isteyen öğrenci ve velilerine gerekli bilgileri verir. Öğrencilerin MEB ile ilgili bürokratik işlemlerini yürütür.

Öğrenci İşleri tarafından hazırlanan belgeler ve yürütülen işlemlerin bazıları şunlardır:

• Burs başvurularının alınması ve sonuçlarının duyurulması
  • Öğrenci Belgesi hazırlanması
  • Transkript hazırlanması
  • Ders programları ve sınıf listelerinin hazırlanması ve duyurulması
  • Velilerin Öğrenci Notlarını Görmesi
  • Not fişleri ve diğer öğrenci ile ilgili belgelerin basımı ve korunması
  • Merkezi sınav ve diğer sınav başvurularının alınması (LGS gibi)
  • Kura süreci (Başvuruların alınması, yazışmaların, kayıtların yapılması, sonuç bildirimi vb.)
  • Diploma hazırlanması
  • Mezuniyet sonrası istenen çeşitli belgelerin hazırlanması

Kayıt İşlemleri

Her yıl Mayıs ayında yeni ders yılının ücretleri ilan edilir ve 30 Haziran tarihine kadar kayıt yenileme işlemlerinin tamamlanması gerekir.

İdari Kayıt: Veliler kendi şifreleri ile bilgilerini günceller.

Mali Kayıt: Belirlenen koşullarda ücret ödemesi peşin veya taksitli olarak yapılır.

Koç Okulu’nda eğitim ücretine uygulanılan indirim ve oranları:

Peşin Ödeme İndirimi: Mevcut öğrenciler için 30 Haziran’a kadar, eğitim ve/veya yatılılık ücretinin tamamını tek seferde ödemeyi tercih eden velilere peşin ödeme indirimi uygulanır. Peşin ödeme indirim oranı her yıl yeniden belirlenir ve Mayıs ayında eğitim ve yatılılık ücretleri ile birlikte duyurulur. 30 Haziran’dan sonra yapılacak olan yeni kayıtlarda peşin ödeme indirimi yapılmaz.

Kardeş İndirimi: Okulda öğrenim gören iki kardeşten eğitim ücreti yüksek olana %10 oranında indirim uygulanır. Aynı dönemde 2’den fazla kardeş bulunduğu takdirde, ücreti en düşük öğrenci dışındaki diğer öğrencilerin her birine %10 indirim uygulanır.

Mezun İndirimi: Koç Özel İlkokulu – Ortaokulu  ve Koç Özel Lisesi’nden mezun olmuş öğrencilerin İlkokul, Ortaokul ve Lise’de öğrenim görmeye hak kazanmış çocuklarına %10 oranında mezun indirimi uygulanır. Aynı dönemde birden fazla çocuğu okulda öğrenim gören mezunların her bir çocuğu bu haktan yararlanır.

Koç Grubu Çalışan İndirimi: Grup şirketlerinde bordrolu olarak çalışanların her bir çocuğuna %10 oranında grup çalışan indirimi uygulanılmaktadır.

Koç Okulu İlkokul, Ortaokul ve Lise’ye kayıt süreçleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye Kayıt&Kabul Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz. Öğrenci İşleri Ofisine ise 6216 veya 6459 dahili numaradan ulaşabilirsiniz.