The Koç School

KOÇ OKULU

Yemekhane ve Kantin Uygulamaları

Tüm yemek ve tedarik süreçleri Koç Holding ve ISG düzenlemelerine uygun şekilde hazırlanmış olup yemek servisinde, tek kullanımlık su, baharatlar, özel paketlenmiş çatal/bıçak vb. kullanılmaktadır. 

  • Eğitim süreçlerinin tam zamanlı, hibrit vb. modellemesine göre farklı yemek kurguları planlanmıştır. Eğitim modeline göre “Lunchbox” seçeneği veya seviye/gruplar halinde yemekhanenin kullanımı uygulanabilecektir. 
  • Yemekhanelerde masalara separatörler yerleştirilmiştir. 
  • Yemekhanelerde fiziksel mesafelendirme uygulamalarına uyulması gerekmektedir. Masa ve sandalye düzenlerinin değiştirilmemesi, öğrencilerimizin sıraya girdiklerinde işaretli alanlarda yönergelere göre beklemeleri gerekmektedir. 
  • Öğrencilerin seviye ve/veya sınıflarına özel saatler arasında düzenlenmiş olan yemek saatlerine uyması gerekmektedir. 
  • Ana sınıfının yemekhanesi farklı bir alandadır. 
  • İlkokul ve Ortaokul farklı saatlerde yemekhaneyi kullanmaktadır. 
  • Ortaokulda 5 ve 6. sınıflar ile 7 ve 8. sınıfların farklı zamanlarda yemek yemeleri sağlanacaktır.
  • Lise kantinindeki tüm ürünler paketli olarak satışa sunulacak, su vb. ürünlerin satışı için Spor Salonu tarafındaki kantin alanından satış yapılacaktır. 
  • Lise kantininde nakit satış yapılmayacaktır. Kantin alışverişlerinde her şifreli kredi kartı kullanımından sonra POS makineleri dezenfekte edileceğinden, sıraların ve bekleme sürelerinin uzamaması için ödemelerde temassız işlem yapılması, öğrencilerin kartlarının temassız işleme açılmasını önemle rica ederiz.