Akademik Yazı Merkezi

Koç Okulu Akademik Yazı Merkezi’ne Hoş Geldiniz!!!

Üniversite kompozisyonları, kişisel metinler ve diğer akademik yazılarla ilgili yardım için yazı merkezinin bir üyesiyle bire bir randevu talep edebilirsiniz. Akademik yazma merkezinin öğrenci odağı, bireysel yazma becerilerinde bağımsızlığı teşvik etmek ve kişisel çalışma becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Hizmetimiz, makaleler, raporlar, kişisel metinler ve diğer akademik yazı biçimleri için Akademik İngilizce Yazma becerilerinizi geliştirmeye odaklanmıştır. Yazma ve çalışma becerileri konusunda yardım için bir öğretmenle bire bir veya küçük grup randevusu talep edebilirsiniz. Çalışma randevusu alırken bir akademik yazı örneği (paragraf, kompozisyon, bildiri) sunmalısınız. Öğretmen düzeltme yapmayacak, ancak yazma örneğinizi daha iyi yazmanız için size rehberlik edecektir. Yazı örneğinizi .doc, .rtf, .txt gibi bir metin biçiminde göndermelisiniz.

AWC randevuları genel öğrenci nüfusu için mevcuttur, ancak ilk yarıyılda öncelik, yazılı başvurularında rehberlik ve yardıma ihtiyaç duyan denizaşırı üniversitelere başvuran 12. Sınıf öğrencilerine verilecektir.

Yüz yüze eğitim döneminde görüşmeler AWC odası olan 109F’de yapılacaktır. Uzaktan eğitime geçilmesi durumunda, görüşmeler Zoom üzerinden çevrim içi olarak yapılacaktır.

Bu linke tıklayarak bireysel randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Bireysel randevulara ek olarak, AWC, tüm öğrencilerimizi yazma ve çalışma becerilerinde desteklemek için akademik yıl boyunca bir dizi sunum gerçekleştirecektir. Bu sunumlar, kelime öğrenme stratejileri, cümleleri geliştirme yolları ve yazılı tutarlılığı geliştirmeye yönelik ipuçları gibi konuları kapsayacaktır.

Herhangi bir sorunuz varsa AWC ekibine AWC@koc.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz.